ei-wraps met garnalen en kidneybonen

Ingrediënten

  • 1 bosuitje
  • 50/75 gram amandelmeel
  • 6 eieren
  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 snufje paprikapoeder
  • 200 gram roze garnalen
  • 1/2 rode peper, zonder zaadlijsten
  • 2 kleine avocado's
  • 4 tomaten
  • 1 handje verse koriander
  • 125 gram creme fraiche
  • 1 blik kidneybonen (middelmaat) (afgespoelt)

Bereiden

Snijd de bosui, de tomaten, de koriander, avocado en rode peper fijn. Meng deze niet! Maar bewaar ze apart in schaaltjes.

Neem een grote mengschaal en breek de 6 eieren, voeg de chili, paprikapoeder, de helft van de verse koriander en de amandelmeel toe. Kluts het met de garde tot een geheel. Het moet nog redelijk vochtig 'eierig' zijn. Als het te dik wordt kan je beter nog een ei toevoegen.

Zet even aan de kant.

Pak nog een mengschaal en meng hierin de gesneden tomaten, overgebleven koriander, de kidneybonen, de avocado, bosui en garnalen.

Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag en giet een gedeelte van het ei erin. Het moet een soort omelet worden die ongeveer even dik is als een normale wrap.

Bak het ei om en om en herhaal tot de ei op is.

Vul het ei met een dun laagje creme fraiche en het mengsel van garnalen. Smakelijk :-)

©2020 Marecipe |  Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin