Andijvie stamppot met zoete aardappel

Het comfort van een stamppot maar dan zonder de koolhydraten!

๐š‚๐šž๐š™๐šŽ๐š› ๐š•๐šŽ๐š”๐š”๐šŽ๐š› ๐šŽ๐š— ๐šœ๐šž๐š™๐šŽ๐š› ๐šœ๐š—๐šŽ๐š•! ร‰n minder koolhydraten. 

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด?

250 gr andijvie 
3 zoete aardappels
+/- 100 gr gerookte spekreepjes
Blokje roomboter 

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜?

Schil de zoete aardappel en snij in blokken. Kook in gezouten water gaar. Doe in een grote pan een klein laagje water. Zet hierin de andijvie zachtjes op en schep zo nu en dan om. Bak de spekjes naar eigen wens (zacht/hard gebakken). Giet de zoete aardappel af en stamp met wat roomboter met een pureestamper fijn. Meng de gestoomde andijvie erdoorheen met een spatel en voeg de gebakken spekjes toe. Meng om, et voila!!
Eetsmakelijk

*voor twee personen

ยฉ2020 Marecipe |  Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin